I den här upplevelsen kommer du att upptäcka varför det peruanska köket inspirerar oss och skapar ett utrymme av förening och stolthet bland oss.
Som en del av upplevelsen kommer vi att besöka marknaden tillsammans, där du kommer att lära dig om frukt, grönsaker och kryddor som är själen i vårt kök. Sedan tar vi dig till Kockens hem, som ligger i turistdistriktet Miraflores.
Du kommer att lära dig om bergen i Peru, dess kulinariska tekniker och vi kommer att upptäcka på ett praktiskt sätt ingredienserna som vi använder sedan inkatiden.
I slutet av klassen kommer du att bli en ambassadör för det peruanska köket, och du kommer att kunna laga en komplett måltid hemma.
Den här upplevelsen är en bra present till alla som älskar att laga mat eller bara tycker om att äta!
ITINERARY:
- 10:00 Möte och hälsning av kocken vid huvuddörren till Market Nr. 1 Surquillo. På denna plats kommer du att se de typiska peruanska frukterna och kryddorna.
- 10:40 Avfärd till kockens hus. På vägen ser du omgivningarna i distriktet Miraflores.
- 11:15. Klassen börjar med att tillaga Ceviche- och Andinsknölar i “Huancaina”-sås medan du provar en utsökt Chilcano (Pisco-baserad drink). Alla deltagare kommer att ha sina egna rätter och råvaror. En obegränsad alkoholfri dryck kommer att serveras.
- 11:45 Dags att äta de rätter som tillagas av varje deltagare.
- 12:30 Demonstration och förberedelse av Quinoa Chaufa.
- 12:45 Du delar bord med kocken och njuter av en utsökt lunch lagad av dig själv, i en glad och hemtrevlig atmosfär. Du kommer också att lära dig om vår historia, kultur,
- kulinarisk identitet och naturligtvis våra regioner, allt detta ur perspektivet av en person som har rest och bott i dem.
- 13:30 Gudstjänstens slut.