När du anländer till den livfulla matlagningsstudion välkomnas du av dina vänliga instruktörer och slår dig ner bekvämt med en kopp kaffe eller te med nostalgiska snacks / bitar. Börja klassen med en rolig isbrytarlek som hjälper dig att fördjupa dig i Singapores arv, mat och kultur. Lär dig sedan mer om de rätter du ska laga under dagen, från rättens ursprung till de specifika lokala ingredienser som används.
Sätt sedan på dig förklädet och kockmössan och gå till köket för att laga 3 typiska singaporianska rätter. Du får tillgång till fullt utrustade matlagningsstationer och ingredienser, med nära vägledning från dina instruktörer som hjälper dig att lära dig alla steg för att laga rätterna så att du enkelt kan kopiera dem hemma.
Slutligen kan du sätta dig ner och njuta av frukterna av ditt arbete - ett sensationellt utbud av läckra Singapore-rätter som du har lagat helt själv. Njut av tillfredsställelsen över ett väl utfört arbete och fortsätt mingla med nyfunna vänner över en god måltid. Det här är också ett bra tillfälle att få mer lokal expertkunskap, som de bästa ställena att äta på eller saker att göra under resten av din vistelse i Singapore.
Vi kör på ett fast menyschema varje vecka, så kontrollera att du är okej med menyn för den klass du väljer:
Varje måndag: Nasi Lemak, Sambal Prawns och Kueh Dadar
Varje tisdag: Currykyckling, Roti Jala och Ubi Kayu
Varje onsdag: Laksa, stekta vårrullar och Hoon Kueh
Varje torsdag: Nasi Biryani, Masala Chicken och Lentil Dhal
Varje fredag: Char Kway Teow, Nyonya Popiah och Sago Gula Melaka
Varje lördag: Currykyckling, Roti Jala och Ubi Kayu
Varje söndag: Laksa, stekta vårrullar och Hoon Kueh