Upplev den koreanska matlagningen och gatukulturen i Seoul och delta i ett utbildningstillfälle för dig eller din grupp. En koreansk expertkock hjälper dig att lära dig kulturen, ingredienserna och hur man förbereder och skapar autentiska koreanska rätter.
Börja resan med ett besök på en lokal marknad för att köpa färska ingredienser till klassen och smaka på lokal gatumat på den populära, men mindre turistiska marknaden i Seoul. Upplev den livliga atmosfären på marknaden och hitta tillsammans med din guide de ingredienser som behövs för matlagningskursen.
Efter marknadsrundturen beger du dig till platsen för din matlagningskurs och lär dig några koreanska fraser medan du dricker en läcker välkomstdrink. Sedan är det dags att laga en mängd traditionella koreanska rätter. Din erfarna kockguide visar dig hur du lagar fyra rätter, bland annat Bibimbap (blandat ris med kött och grönsaker), Dakgalbi (wokgrillad kyckling), Haemul-Pajeon (pannkakaka med skaldjur och grön lök) och Doenjang-Jjigae (gryta med fermenterad sojabönpasta).
Sedan kan du sätta dig ner och äta en måltid och njuta av de utsökta smakerna från dina skapelser. Njut av den unika koreanska matkonsten med en Hanjeongsik, en traditionell koreansk måltid med mer än 10 sidorätter som tillhandahålls av din lokala värd tillsammans med säsongens frukter och risvin.