Njut av en god måltid på en av de vackraste restaurangerna i Rio de Janeiro med ett besök på en churascaria där du kan äta grillat så mycket du vill. Ta del av en fest för köttätare med ett dussin köttbitar som serveras på spett, direkt från grillen och skickligt styckade på din tallrik. Prova åtta olika styckningsdetaljer, bland annat cowboystek, filet mignon, rib-eye, picanha (övre ryggbiff), revbensspjäll och ryggbiff. Ät lammkotletter, lammstek eller både och.
Njut av kycklingbröst inlindade i bacon och kycklingben marinerade i öl och konjak. Prova fisk- och skaldjursmenyn, som innehåller cocktail med jätteräkor, kyld hummer och räkförrätter. Ät lite havsabborre med mangorelish eller rökt lax med tillbehör. Missa inte en fantastisk upplevelse på grund av kostrestriktioner. På marknadsbordet hittar du frukt- och grönsaksbaserade rätter och soppor. Gör en fantastisk sallad med den uppsjö av ingredienser som finns tillgängliga.
Smaka på Brasiliens nationalrätt, feijoada, en gryta med svarta bönor och korv, som serveras med ris, färsk apelsin och farofa (bakat yuca-mjöl med bacon). Njut av tillbehör som skulpterad potatis, pommes frites från yucca, sauterade bananer och det utsökta ostbrödet eller pão de queijo. Spara lite utrymme för fantastiska desserter, cocktails och viner