Följ med en gastronomisk expert och upptäck den berömda kulinariska traditionen i Pisan. Känner du dig lite hungrig? Då är den här turnén det perfekta stället att börja på!
Möt den lokala guiden på Piazza Garibaldi. Därefter går du med i en liten grupp (högst 15 personer) som vandrar genom gatorna i den historiska stadskärnan på jakt efter traditionella smaker och lokala rätter.
Njut av en tallrik med toskanska ostar och kallskuret på en av de äldsta vinbarerna i Pisa. Naturligtvis skulle en måltid inte vara komplett utan en uppfriskande Aperol Sprits till.
Därefter kan du smaka på Pisas berömda cecina - en delikatess som du inte får missa. Till skillnad från andra pizzor i Italien är denna läckra focaccia mycket tunn och tillagas med kikärtsmjöl.
Stanna till på en bottega som drivs av en ung grupp människor som odlar sina egna ekologiska grönsaker på sin gård. Här kan du provsmaka tre säsongsbetonade hantverksöl.
Upptäck restauranger som bara lokalbefolkningen känner till och njut av typiska rätter som vildsvinspasta och pappa al pomodoro-pasta som är typiska för staden. Skölj ner allt med ett gott glas vin eller en hantverksmässig öl. Avsluta med cantuccini con Vin santo - en biscotti gjord på toskanskt dessertvin.
Efter 3 timmar med god mat och dryck avslutar den lokala guiden turen i centrala Pisa.