Ta dig till Quartier Latin och upptäck den äldsta kabarén i Ljusets stad, Paradis Latin. Hoppa över biljettköerna och gå direkt in, där du får ett VIP-välkomnande och eskorteras till de bästa platserna i huset.
Njut av upplevelsen före showen när du gör dig redo för en trerättersmeny designad av Guy Savoy, ambassadör för fransk fine dining och stjärnkock.
VIP-vår-/sommarmenyn innehåller ett urval av tre förrätter:
Terrin av gåslever, butternut-kumquat-chutney och melba-toast
eller
Havsbraxen tian i tunn citrongelé, grönsaker " bonne bouille "
eller
Ombrine och avokado “kokosmjölk & lime”
Förrätten följs av ditt val av huvudrätt:
Torskfilé med basilika, rostad tomat och sauce vierge
eller
Medaljonger av marulk i örtpanering, saffrans- och ärtrisgratäng
eller
Paradis Latin kalvkött Wellington
Ett urval av desserter av den franske konditorn och chokladmakaren Pierre Hermé kompletterar VIP-middagens meny:
Ouréa “Initiering av smaker, texturer och temperaturer kring hasselnöt och yuzu”
eller
Céleste “Jordgubb Rabarber Passionsfrukt”
I din VIP-meny ingår också en halv flaska mineralvatten och en halv flaska Bollinger Champagne per person.
Efter middagen är det dags för L'Oiseau Paradis-showen. Föreställningen är regisserad och koreograferad av Kamel Ouali och blandar sensualitet, poesi, känslor och komedi. Se dansare, sångare och akrobater ta plats på scenen med stöd av modern teknik för en oförglömlig kabaréupplevelse.
Minns din kväll på den äldsta parisiska kabarén med ett gratis souvenirfoto.