Njut av en oförglömlig smakupplevelse som på djupet respekterar traditionen och enkelheten hos äkta napolitansk pizza med en modern twist. Smaka på innovativa recept som skapats av professionella kockar med ett utmärkt urval av ingredienser som har valts ut personligen från lokala marknader.
När du anländer till restaurangen får du en Ferrari Trento 1902 som välkomstdrink. Njut av denna utsökta italienska dryck med oemotståndligt lätta bubblor. Smaka sedan på några läckra friterade aptitretare, t.ex. den klassiska crocchè med rökt buffelmozzarella, potatis och Pecorino Romano, baccalà (saltad torsk) som friteras i en smet gjord på rismjöl, små omeletter gjorda på pasta, potatis, rökt buffelmozzarella, parmesan eller skinka.
Ät också några arancini (stekta risbollar), fyllda med arborioris, San Marzano DOP-tomatsås, rökt buffelmozzarella och kokt skinka och mycket mer. Lär dig mer om hur friterad mat är en integrerad del av den napolitanska gastronomiska kulturen.
Därefter kan du njuta av en pizzaprovning med två klassiska varianter, alla gjorda på enkla recept men med ingredienser av högsta kvalitet. Prova en Margherita (gjord på enkla San Marzano AOP-tomater, fior di latte-ost från Agerola, extra jungfruolivolja från Frantoio San Comaio och basilika). Smaka också på pizzan Cosacca (gjord på tomater från Corbara, pecorinoost från Bagnoli, extra jungfruolivolja och basilika).
Slutligen kan du välja från à la carte-menyn där du kan njuta av dina favoriter eller nya ingredienser i speciella och innovativa förslag. Till denna del av provningen serveras ett urval av två olika viner från regionen Kampanien med råd från den verkställande vinkyparen.