expedia
Farm to Table Cooking Class
Farm to Table Cooking Class
Farm to Table Cooking Class
Farm to Table Cooking Class

Matlagningskurs från jord till bord

Med I Asia Thailand
Gratis avbokning
Priset är 879 kr per resenär
Allmänt
  • Gratis avbokning
  • 5 tim
  • Kupong på mobilen
  • Bekräftas direkt
  • Upphämtning från utvalda hotell
Översikt
  • Matlagningskurs utomhus för att skapa lokala livsmedel och växtbaserade drycker
  • Beläget på en ekologisk gård i skogen strax utanför Chiang Mai
  • Helt naturligt - inga kemiska gödselmedel eller giftiga ämnen
  • Gårdtur för att skörda dina egna grönsaker och örter
  • En självgjord lunch

Aktivitetsplats

  • Buddha Raksa Organic Farm
    • Baan Huay Long Choeng Doi
    • 50220, Choeng Doi, Chiang Mai, Thailand

Mötesplats/plats för inlösen

  • Chiang Mai city hotel Lobby
    • Chiang Mai, Chiang Mai, Thailand

Se tillgänglighet


Matlagningskurs från gård till bord
  • Aktivitetens längd är 5 timmar5 tim5 tim
  • Engelska
  • Mat och dryck
  • Farm To Table Cooking Class inkluderar retur Chiang Mai stadshotell Minivan Transfers
Språkval: Engelska
Starttid: 10.00
Prisuppgifter
879,40 kr x 1 resenär879,40 kr

Totalt
Priset är 879,40 kr
till fre 22 nov.
Innehållet på den här sidan kan ha skapats med maskinöversättning

Vad ingår och vad ingår inte?

  • Detta ingårDetta ingårMinivan-transport tur och retur från hotell i Chiang Mai
  • Detta ingårDetta ingårAlla ingredienser ingår
  • Detta ingårDetta ingårLunch som du har lagat!
  • Detta ingårDetta ingårAfternoon Tea/Snacks och drycker
  • Detta ingårDetta ingårIntroduktion och rundtur på gården (ca 30 minuter)
  • Detta ingårDetta ingårPlockning av grönsaker och örter (ca 20 minuter)
  • Detta ingårDetta ingårMatlagningssession utomhus (ca 1 1/2 timme)
  • Detta ingårDetta ingårLunch som du har lagat! (ca 1 1/2 timme)
  • Detta ingårDetta ingårFri tid att koppla av och njuta av den naturliga omgivningen och det trevliga sällskapet
  • Detta ingår inteDetta ingår inteDricks (valfritt)

Bra att veta innan du bokar

  • Du måste vara 6 år eller äldre för att delta i denna upplevelse
  • Minst 2 personer krävs för att den här aktiviteten ska äga rum. Ensamresenärer kan boka denna produkt, men i mån av tillgång
  • Om dina resplaner ändras efter bokningen behöver du inte oroa dig. I Asia Thailand kommer att göra allt för att kostnadsfritt ändra din bokning så att den passar dina nya researrangemang.
  • I Asia Thailand har ett exklusivt partnerskap med "Safety in Asia". De är specialister på hälso- och säkerhetshantering inom hotellbranschen och kommer att vägleda oss om de bästa tillgängliga hygienrutinerna. "Safety in Asia" är godkänd av FTO (Federation of Tour Operators).
  • Hämtning på hotellet kan ske ca 45-60 minuter före resans starttid/avgångstid (beroende på hotellets läge). Den angivna reslängden inkluderar inte transfer till och från aktiviteten (ca 45-60 minuter)
  • Vuxenpriser gäller för alla kunder
  • Tillgänglighetsanpassning för rullstolsbundna finns inte
  • Transfers tur och retur som ingår i resans pris gäller endast för hotell i Chiang Mai. För boenden som ligger mer än 7 km från stadens centrum (Thapae Gate) tillkommer en mindre kostnad för hämtning/lämning på hotellet.
  • Alla recept kan anpassas till vegansk/vegetarisk kost. Vänligen meddela om detta önskas vid bokningstillfället
  • I enlighet med EU-bestämmelser om konsumenträtt gäller inte ångerrätten för aktivitetstjänster. Leverantörens avbokningsregler gäller.

Det här kan du förvänta dig

Farm to Table Cooking Class i Samui erbjuder en unik, praktisk kulinarisk upplevelse som kopplar samman gästerna med naturen och den lokala thailändska kulturen. Kursen ligger i den vackra, tropiska miljön på Koh Samui och ger deltagarna möjlighet att utforska matens resa från gård till tallrik

Endast färska ingredienser från gården och lokalt odlade grönsaker används för att skapa de lokala rätter och örtdrycker som du kan njuta av vid lunchtid på Buddha Raksa Organic Farm. Farm to Table Cooking Class är en rolig, lokal matlagningskurs utomhus på denna ekologiska gård mitt i skogen i Chiang Mai.

I resan ingår transfer tur och retur från hotellen i Chiang Mai. Före matlagningskursen gör vi en rundtur på gården för att skörda färska grönsaker och örter, vilket tar ca 50 minuter.

Därefter följer en och en halv timmes 100 procent naturlig matlagningskurs utan kemikalier, bestående av Pomelo-sallad, nudlar med thailändsk gul curry, bananpudding och en immunförstärkande drink (gurkmeja med honung och lime).

Efter en riktigt trevlig tid av lärande och förberedelser är det dags att sätta sig ner, i en mycket trevlig utomhusmiljö, för att njuta av de rätter du just har lagat…

Pomelo-sallad [ Mums-som-O ]

Pomelo (Som-O)

Citrongräs (Ta-krai)

Schalottenlök (Hom-daeng)

Liten chili (Prik-khi-noo)

Mynta (Sa-ra-nae)

Kalk (Ma-Nao)

Jordnötter, socker och fisksås

Thailändsk gul curryNudlar [ Khao-Soi]

Röd currypasta (Phrik kang Dang)

Gurkmeja (Kha-min)

Schalottenlök (Hom-daeng)

Vitlök (Kra-tiam)

Räkpasta (Ka-pi)

Blad av kafferlim (Bi makrud)

Kokosnötsmjölk (Gaa-ti)

Bananpudding (Kluay-Baud-Chee)

Bananer (Kluay)

Kokosnötsmjölk (Gaa-ti)

Pandanblad (Bai Tuey)

Socker och salt

(alternativ - Pumpapudding)

Immunförstärkande dryck (gurkmeja med honung och lime)

Ekologiskt gurkmejapulver

Honung

Färsk lime från odling

Notera - Recept kan komma att ändras utan föregående meddelande

Farm to Table Cooking Class i Samui är perfekt för matälskare som vill uppleva ett uppslukande och hållbart kulinariskt äventyr där natur, kultur och thailändsk gastronomi blandas.

Plats

Aktivitetsplats

  • LOB_ACTIVITIESLOB_ACTIVITIESBuddha Raksa Organic Farm
    • Baan Huay Long Choeng Doi
    • 50220, Choeng Doi, Chiang Mai, Thailand

Mötesplats/plats för inlösen

  • PEOPLEPEOPLEChiang Mai city hotel Lobby
    • Chiang Mai, Chiang Mai, Thailand