Utforska en av Lyons mest älskade traditioner, mat, och ta reda på varför staden har ansetts vara världens huvudstad för gastronomi sedan 1935. Ät en traditionell frukost, bakverk, varmrätt, ost och en hemlig rätt som du bara kan upptäcka på den här turen medan du njuter av härliga lokala viner.
Efter att ha träffats vid trappan till det protestantiska förändringens tempel börjar ni med lite välsmakande mat av den typ som serverades till Canut (silkesarbetarna i Lyon) som ger energi och naturligtvis ett glas vin.
Sedan kommer vi att utforska de gamla asfalterade gatorna i Vieux Lyon-området, lära oss hemligheten med Traboules, och vi stannar i en av de mest exklusiva sötsakerna i staden för att prova ett utsökt lokalt bakverk.
Efter att ha korsat floden Saône utforskar vi Presqu'île-distriktet och upptäcker fantastiska monument, statyer och fontäner längs vägen.
Du kommer att älska den säsongsbetonade traditionella varma rätten vid vårt nästa stopp.
Vi kommer att upptäcka våra lokala ostar när vi stannar vid ett historiskt monument.
Som med alla våra turer finns vår läckra hemliga maträtt.
*Observera: resplanen och menyn kan ändras, baserat på platsernas tillgänglighet, väder och andra omständigheter.