Få en exklusiv inblick bakom kulisserna hos fem lokala mat- och/eller dryckesproducenter med provsmakning på varje enskild plats. Ditt första besök är på ett specialiserat kafferosteri på Petones strand där du kommer att lära dig dess fascinerande historia och spåra den fantastiska resan av dess kaffebönor från buske till kopp! Den lokala personalen tar dig genom en kaffeupplevelse med “tre sätt” med smakanteckningar och lektioner om hur varje metod påverkar deras egenskaper.
Nästa stopp är Forage för att prova några av deras underbara lokalt anskaffade och producerade produkter. Med fokus på mejeriprodukter samt nya och spännande säsongsbetonade smaker.
Ditt nästa möte tar dig till en liten bit av Parma, Italien i Nya Zeeland när du är gäst på La Bella Italia och din värd Antonio Cacace. Här kan du prova en nylagad italiensk klassiker som varierar varje dag! Vegetariska alternativ finns tillgängliga.
Nästa stopp är för den söta tanden när du besöker den bosatta chokladtillverkaren för en provsmakning och lektion i chokladtillverkning! Genom att använda franska och europeiskt inspirerade recept, och sedan anpassa dem till lokala produkter från Nya Zeeland, blandar chocolatiern in premiumchoklad som den världsberömda Valrhona Couverture Chocolate för att tillverka choklad som du kommer att älska.
Slutligen kan du släcka törsten på ett lokalt hantverksbryggeri för en provsmakning av hantverksöl.